Min lilla vrå

fredag, april 27, 2007

Intervju

har jag varit på idag och jag är verkligen helnöjd. Jag gav bra svar och hon verkade jättenöjd. Jag kanske inte till 100% faller in i deras önskemål eftersom jag är ganska lugn och stillsam och de letar efter nån som är lite mer drivande. Men jag ser det som intervjuträning och det kan man aldrig få för mycket av. Jag vet att om jag inte får det här jobbet så beror det bara på att jag inte passar in i deras profil och det känns väldigt bra att veta på nåt sätt ändå. Då vet jag att jag ger ett bra intryck i alla fall och det kommer man långt med.
Jag skrev en jobbansökan igår som jag blev väldigt nöjd med också så jag hoppas att det börjar röra på sej nu. Jag vill verkligen ha jobb och bättre ekonomi. Om Reinfeldt och Borg tror att det är roligt att leva sämre än en student så tycker jag de kan prova på det ett tag. Då hade de nog höjt a-kassan igen.

torsdag, april 26, 2007

Grekisk sallad

blir det idag till middag. Jag gjorde en stor låda igår så det blev över till idag också. Jag försöker hitta lite billiga och nyttiga middagsalternativ som passar plånboken så jag ska leta igenom alla mina hundratals recept. Jag har klippt ut från tidningar, klistrat in dem på papper och satt in dem i plastfickor i pärmar. Liknande rätter sitter på samma blad. Typ soppor sitter tillsammans köttfärsrätter tillsammans, potatisrätter tillsammans osv. Ambitiöst va? Ändå skäms jag för att säga att jag sällan provar några nya rätter från de där pärmarna.. Nåt som är ganska enkelt att göra är att klyfta potatis, morötter, palsternacka och vitlök och lägga ner i en form med olivolja. På med flingsalt och in i ugnen 225 gr ca 20-30 min. Mums.