Min lilla vrå

torsdag, oktober 18, 2007

ojdå

Hejsan hoppsan så kom det en liten boll farande.. just när jag hade börjat ge upp. Det var ingen boll med en tillhörande inbjudan men ändock en boll.

Jag blir så arg på Ticnet som låter folk köpa 10 biljetter var till schlagerfestivalens olika delfinaler och finalen. De släpptes idag och alla är redan slut och nu ligger det en hel massa biljetter ute på blocket till priser som är mer än det dubbla av ursprungspriset. Det är ju tokigt så in i skogen.

hmmm..

Nähä, det verkar inte komma nån boll tillbaks.. Vad tjatigt det här är.
Nåja, ingen idé att lägga ner energi på det då. Bättre att skaffa fler singelvänner för alla andra verkar så upptagna med sina respektive. Man kanske borde starta en singelförening? Det finns ju ingen här i stan och jag tror det hade blivit uppskattat.

Jag lyxade till det igår och köpte hem dyrt schampo och balsam, kände att håret behövde lite extra vård.

Nämnde löneförhöjning för chefen härom veckan då jag fått reda på att de fackanslutna inom mitt "yrke" här i stan har mellan 1700 och 4100 kr mer än mej i lön. Hon verkade inte så pigg på att höja så jag haffade henne i förrgår igen och la fram mina argument och hon skulle tänka på saken. Så håll tummarna för mej!


Nu måste jag sticka och jobba.

Tjingeling!

tisdag, oktober 09, 2007

tärningen är kastad....eller var det en boll?

Jag började med att kasta en boll lite försiktigt och så var det nån som kastade tillbaka den till mig lika försiktigt. Nu har vi kastat några små bollar var och bollen ligger kvar på hans planhalva. Nu får vi se om han bara vill dribbla lite eller försöker skjuta i mål. Men ack så jobbigt det är att vänta på nästa boll.. och inte veta om det faktiskt kommer nån...

Det är bara att beväpna sig med det berömda tålamodet och hålla huvudet kallt.



Över till annat:jag köpte en ny mixer igår. en rååååsa..

Såhär ser den ut: (bild lånad från tillverkaren)


Nu ska jag kasta den gamla ofräscha. Denna har en glasbehållare och så kan man ta loss kniven och rengöra den. Mycket fräschare. Jag dricker smoothies nästan varje dag nuförtiden så den gamla är väl använd.

söndag, oktober 07, 2007

Nu har jag varit singel i 6 månader och jag har haft gott om tid att studera det motsatta könets beteenden. Inte fasen blir jag klokare på dem för det. De säger en sak och menar en annan. Man skulle behöva ett lexikon ibland.. Visserligen är de ganska enkelspåriga, problemet är bara att de byter spår lika ofta som de byter kalsonger. Hur ska man hänga med liksom?

Å så det här spelet..
Man ska låta killen "jaga" men även om han får tag i "bytet" så måste man fortsätta springa så han inte tröttnar.. VA??!! Vad är det liksom..?? Varför får inte tjejer jaga?
Plus en massa annat som ska ske på ett visst sätt... Alltså, spelregler i all ära men varför ska man följa urgamla regler sen stenåldern? Det är faktiskt en modern tid vi lever i och det är nog det som är felet. Det finns för mycket att välja bland idag och det är lite slit-och-släng över kärleken. Man byter ut varann på löpande band nästan.

Nä nu tänker jag göra mej en egen spelplan och egna regler.
Nån som vill vara med?